
عملت للغداء اليوم كفته محمره وخبز الصاج(اول مره اجربو)
وقدمتها مع سلطة خضراء وثوميه
*تعديل بالوصفات*
•الكفتة:
لحمة مفرومه +بصله واحده مفرومه +٣ فصوص توم مهروس+ بهارات(ملح،فلفل،كزبره)+بقدونس وكزبره خضراء+شوية زيت عشان ما تلصق +٣ملاعق ارز مسحون وبقسماط حسب كمية اللحم تختي لحد ما تحسي انها بقت متماسكه . اعجنيها كويس وابدي لفيها لو حسيتي انها لينه زيدي بقسماط
•خبز الصاج:
دقيق حسب الكميه الانتي عايزاها ( انا عملت كبايه ونص طلعت لي ٤ خبزات)+شوية ملح+مويه للعجن.
*بعد تعجنيها خليها ترتاح ١٠ دقايق وقسميها لي كور صغيره زي ما في الصور وبعدها حمريها في صاج او طوه بدون زيت.
•الثوميه:
اخدت الوصفه من الفيديو ده طبقتها بالضبط، سهله شديد وزابطه