• منتديات شباب الرافدين .. تجمع عراقي يقدم محتوى مميز لجميع طلبة وشباب العراق .. لذا ندعوكم للانضمام الى اسرتنا والمشاركة والدعم وتبادل الافكار والرؤى والمعلومات. فأهلاَ وسهلاَ بكم.
Dunea

شاورما

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع Dunea
  • تاريخ البدء تاريخ البدء
  • الردود الردود 5
  • المشاهدات المشاهدات 202

Dunea

من أهلنا

السمعة: 100%
2021-06-22
11,222
5,020
117
رمادي
جوهرة
დ39,075
الجنس
أنثى
شاورما❤

الطريقه
كيلو فراخ بانيه
علبه زبادي او معلقتين كبار لبن رايب
٢ طماطم مبشوره
١ جزره مبشوره
٢ فلفل الوان او اخضر
ربع معلقه توم مبشور ناعم
معلقه ملح
ربع فلفل أسود
معلقه كبيره توابل شاورما
معلقه بابريكا
نص معلقه صغيره بصل بودر
نص معلقه صغيره توم بودر
نص معلقه صغيره بهرات
معلقه كبيره زيت
نص ليمونه
هنقطع الفراخ حتت متوسطه او رفيعه وطويله ..في طبق هنحط الزبادي والزيت والليمون وكل التوابل ونقلبها كويس وبعدين نحط الفراخ ونقلب كويس جدا ...ونغطيها ونحطها في التلاجه من ساعه ل ٣ ساعات علي الاقل والافضل يوم كامل ....بعد ما تطلع من التلاجه في طاسه علي النار هنسخنها ونحط الفراخ من غير زيت او سمنه ومنقلبش الا بعد دقيقه او اقل لحد ما تنزل كل الميه اللي فيها وبعد كده نقلبها ونسيبها تشرب الميه بتاعتها تاني وبعدين نحط سمنه او زيت اللي تحبوه وبعدين هنضيف البصل المبشور والجزر والتوم والطماطم ونقلب كويس وبعد ربع ساعه هنحط الفلفل
ولما تستوي هنجيب العيش ونحط التوميه وبطاطس وجبنه موتزاريلا لو متوفر وخيار مخلل او اي نوع مخلل بتحبوه....والحشو عموما علي حسب الرغبه ....وهنلف الساندوتش وفي طاسه علي النار وشويه زيت صغيرين ونحط السندوتشات تاخد لون من كل جنب ❤
FB_IMG_1638211004632.jpg
 
إشعار - Mention رد
  • حبيت
  • أعجبني
التفاعلات: سليم البصري و Joon
شاورما❤

الطريقه
كيلو فراخ بانيه
علبه زبادي او معلقتين كبار لبن رايب
٢ طماطم مبشوره
١ جزره مبشوره
٢ فلفل الوان او اخضر
ربع معلقه توم مبشور ناعم
معلقه ملح
ربع فلفل أسود
معلقه كبيره توابل شاورما
معلقه بابريكا
نص معلقه صغيره بصل بودر
نص معلقه صغيره توم بودر
نص معلقه صغيره بهرات
معلقه كبيره زيت
نص ليمونه
هنقطع الفراخ حتت متوسطه او رفيعه وطويله ..في طبق هنحط الزبادي والزيت والليمون وكل التوابل ونقلبها كويس وبعدين نحط الفراخ ونقلب كويس جدا ...ونغطيها ونحطها في التلاجه من ساعه ل ٣ ساعات علي الاقل والافضل يوم كامل ....بعد ما تطلع من التلاجه في طاسه علي النار هنسخنها ونحط الفراخ من غير زيت او سمنه ومنقلبش الا بعد دقيقه او اقل لحد ما تنزل كل الميه اللي فيها وبعد كده نقلبها ونسيبها تشرب الميه بتاعتها تاني وبعدين نحط سمنه او زيت اللي تحبوه وبعدين هنضيف البصل المبشور والجزر والتوم والطماطم ونقلب كويس وبعد ربع ساعه هنحط الفلفل
ولما تستوي هنجيب العيش ونحط التوميه وبطاطس وجبنه موتزاريلا لو متوفر وخيار مخلل او اي نوع مخلل بتحبوه....والحشو عموما علي حسب الرغبه ....وهنلف الساندوتش وفي طاسه علي النار وشويه زيت صغيرين ونحط السندوتشات تاخد لون من كل جنب ❤
مشاهدة المرفق 79074
شكراا لك ورده
 
إشعار - Mention رد
  • أعجبني
التفاعلات: Dunea
اهلا وسهلا
 
إشعار - Mention رد
-'
زهور الساكورا تنحني لجمال عطائك.."
شُكراً لِـ لطرحكِ الجديد .
smile20102
."
 
إشعار - Mention رد
  • أعجبني
التفاعلات: Dunea
يا هلا
 
إشعار - Mention رد
كالعادة إبداع وتواصل واستمرار ية في رفد المنتدى الشبابي بالمشاركات شكراً لكم بانتظار الجديد القادم دمتم بكل خير
 
إشعار - Mention رد
Similar threads الاكثر مشاهدة عرض المزيد


أكتب ردك...
عدد اﻻحرف المتبقي : 0
عودة
أعلى أسفل