قم بمتابعة الفيديو أدناه لمعرفة كيفية تثبيت موقعنا كتطبيق ويب على الشاشة الرئيسية.
ملاحظة: قد لا تكون هذه الميزة متاحة في بعض المتصفحات.
عادي
اعملى مرقه الدجاج او اللحم ف البيت اصح وانضف واطعم بتاعت بره خطر جدا ع الصحه[ATTACH=full]63517[/ATTACH]الطريقهالمقاديركوب كبير شوربة دسمه٢ ملعقة دقيق٣ملعقة سمنبهارات....مشكله.....ملح.. توم وبصل بودر .... كوركم...جنزبيلالطريقةتوضع حله على النار مضاف لها السمن ..ننزل بالبهارات اولا السمن ياخد طعم البهارات لمدة دقيقةنضيف الدقيق ونقلب حتى يصير لونه اصفر ولا تزيدى فى التحمير الا يحرق فى السمن وان احتاج الدقيق سمن ضيفى حتى لا يحترق ......فى دقيق بيشرب السمنضيفى الشوربة تدريجيا وقلبى لما يختفى الجزء اللى ضيفته ضفى وقلبى حتى يصير ناعم كريمىصبى المقدار فى قالب الثلاجةوضعيه فى الفريزر حتى يتجمد وبعده لفى مكعب مكعب فى ورق زبده ...أو ورق فويل أو توضع المكعبات فى علبه وتوضع فى الفريزر .....عند الاستعمال من الفريزر....على الحله...لا تتركيها تفك من التلجالشوربه....ممكن بنفس الطريقة ويتنوع نوع المرقة على حسب مسلوق فيها لحم او دجاجشوربة الخضاربنفس الطريقة ....ولكن اسلقى الخضار ....فى ميه واضربيه فى الخلاط وصفيه وقومى بنفس خطوات الاعدادبألف هناالطريقة خاصة من مطبخىوالصور منتقاه من الفيس
اعملى مرقه الدجاج او اللحم ف البيت اصح وانضف واطعم بتاعت بره خطر جدا ع الصحه
[ATTACH=full]63517[/ATTACH]
الطريقه
المقادير
كوب كبير شوربة دسمه
٢ ملعقة دقيق
٣ملعقة سمن
بهارات....مشكله.....ملح.. توم وبصل بودر .... كوركم...جنزبيل
الطريقة
توضع حله على النار مضاف لها السمن ..ننزل بالبهارات اولا السمن ياخد طعم البهارات لمدة دقيقة
نضيف الدقيق ونقلب حتى يصير لونه اصفر ولا تزيدى فى التحمير الا يحرق فى السمن وان احتاج الدقيق سمن ضيفى حتى لا يحترق ......فى دقيق بيشرب السمن
ضيفى الشوربة تدريجيا وقلبى لما يختفى الجزء اللى ضيفته ضفى وقلبى حتى يصير ناعم كريمى
صبى المقدار فى قالب الثلاجة
وضعيه فى الفريزر حتى يتجمد وبعده لفى مكعب مكعب فى ورق زبده ...أو ورق فويل أو توضع المكعبات فى علبه وتوضع فى الفريزر .....عند الاستعمال من الفريزر....على الحله...لا تتركيها تفك من التلج
الشوربه....ممكن بنفس الطريقة ويتنوع نوع المرقة على حسب مسلوق فيها لحم او دجاج
شوربة الخضار
بنفس الطريقة ....ولكن اسلقى الخضار ....فى ميه واضربيه فى الخلاط وصفيه وقومى بنفس خطوات الاعداد
بألف هنا
الطريقة خاصة من مطبخى
والصور منتقاه من الفيس