اعملى مرقه الدجاج او اللحم ف البيت اصح وانضف واطعم بتاعت بره خطر جدا ع الصحه

الطريقه
المقادير
كوب كبير شوربة دسمه
٢ ملعقة دقيق
٣ملعقة سمن
بهارات....مشكله.....ملح.. توم وبصل بودر .... كوركم...جنزبيل
الطريقة
توضع حله على النار مضاف لها السمن ..ننزل بالبهارات اولا السمن ياخد طعم البهارات لمدة دقيقة
نضيف الدقيق ونقلب حتى يصير لونه اصفر ولا تزيدى فى التحمير الا يحرق فى السمن وان احتاج الدقيق سمن ضيفى حتى لا يحترق ......فى دقيق بيشرب السمن
ضيفى الشوربة تدريجيا وقلبى لما يختفى الجزء اللى ضيفته ضفى وقلبى حتى يصير ناعم كريمى
صبى المقدار فى قالب الثلاجة
وضعيه فى الفريزر حتى يتجمد وبعده لفى مكعب مكعب فى ورق زبده ...أو ورق فويل أو توضع المكعبات فى علبه وتوضع فى الفريزر .....عند الاستعمال من الفريزر....على الحله...لا تتركيها تفك من التلج
الشوربه....ممكن بنفس الطريقة ويتنوع نوع المرقة على حسب مسلوق فيها لحم او دجاج
شوربة الخضار
بنفس الطريقة ....ولكن اسلقى الخضار ....فى ميه واضربيه فى الخلاط وصفيه وقومى بنفس خطوات الاعداد
بألف هنا
الطريقة خاصة من مطبخى
والصور منتقاه من الفيس

الطريقه
المقادير
كوب كبير شوربة دسمه
٢ ملعقة دقيق
٣ملعقة سمن
بهارات....مشكله.....ملح.. توم وبصل بودر .... كوركم...جنزبيل
الطريقة
توضع حله على النار مضاف لها السمن ..ننزل بالبهارات اولا السمن ياخد طعم البهارات لمدة دقيقة
نضيف الدقيق ونقلب حتى يصير لونه اصفر ولا تزيدى فى التحمير الا يحرق فى السمن وان احتاج الدقيق سمن ضيفى حتى لا يحترق ......فى دقيق بيشرب السمن
ضيفى الشوربة تدريجيا وقلبى لما يختفى الجزء اللى ضيفته ضفى وقلبى حتى يصير ناعم كريمى
صبى المقدار فى قالب الثلاجة
وضعيه فى الفريزر حتى يتجمد وبعده لفى مكعب مكعب فى ورق زبده ...أو ورق فويل أو توضع المكعبات فى علبه وتوضع فى الفريزر .....عند الاستعمال من الفريزر....على الحله...لا تتركيها تفك من التلج
الشوربه....ممكن بنفس الطريقة ويتنوع نوع المرقة على حسب مسلوق فيها لحم او دجاج
شوربة الخضار
بنفس الطريقة ....ولكن اسلقى الخضار ....فى ميه واضربيه فى الخلاط وصفيه وقومى بنفس خطوات الاعداد
بألف هنا
الطريقة خاصة من مطبخى
والصور منتقاه من الفيس