• منتديات شباب الرافدين .. تجمع عراقي يقدم محتوى مميز لجميع طلبة وشباب العراق .. لذا ندعوكم للانضمام الى اسرتنا والمشاركة والدعم وتبادل الافكار والرؤى والمعلومات. فأهلاَ وسهلاَ بكم.
Daleen

مرقه الدجاج او اللحم

  • بادئ الموضوع بادئ الموضوع Daleen
  • تاريخ البدء تاريخ البدء
  • الردود الردود 2
  • المشاهدات المشاهدات 275

Daleen

من أهلنا

السمعة: 100%
2020-08-10
34,338
18,002
117
Baghdad
جوهرة
დ344,354
الجنس
أنثى
اعملى مرقه الدجاج او اللحم ف البيت اصح وانضف واطعم بتاعت بره خطر جدا ع الصحه

FB_IMG_1612955227023.jpg
الطريقه

المقادير

كوب كبير شوربة دسمه
٢ ملعقة دقيق
٣ملعقة سمن
بهارات....مشكله.....ملح.. توم وبصل بودر .... كوركم...جنزبيل

الطريقة
توضع حله على النار مضاف لها السمن ..ننزل بالبهارات اولا السمن ياخد طعم البهارات لمدة دقيقة
نضيف الدقيق ونقلب حتى يصير لونه اصفر ولا تزيدى فى التحمير الا يحرق فى السمن وان احتاج الدقيق سمن ضيفى حتى لا يحترق ......فى دقيق بيشرب السمن
ضيفى الشوربة تدريجيا وقلبى لما يختفى الجزء اللى ضيفته ضفى وقلبى حتى يصير ناعم كريمى
صبى المقدار فى قالب الثلاجة
وضعيه فى الفريزر حتى يتجمد وبعده لفى مكعب مكعب فى ورق زبده ...أو ورق فويل أو توضع المكعبات فى علبه وتوضع فى الفريزر .....عند الاستعمال من الفريزر....على الحله...لا تتركيها تفك من التلج

الشوربه....ممكن بنفس الطريقة ويتنوع نوع المرقة على حسب مسلوق فيها لحم او دجاج

شوربة الخضار
بنفس الطريقة ....ولكن اسلقى الخضار ....فى ميه واضربيه فى الخلاط وصفيه وقومى بنفس خطوات الاعداد

بألف هنا
الطريقة خاصة من مطبخى
والصور منتقاه من الفيس
 
إشعار - Mention رد
  • حبيت
التفاعلات: سليم البصري
اعملى مرقه الدجاج او اللحم ف البيت اصح وانضف واطعم بتاعت بره خطر جدا ع الصحه


الطريقه

المقادير

كوب كبير شوربة دسمه
٢ ملعقة دقيق
٣ملعقة سمن
بهارات....مشكله.....ملح.. توم وبصل بودر .... كوركم...جنزبيل

الطريقة
توضع حله على النار مضاف لها السمن ..ننزل بالبهارات اولا السمن ياخد طعم البهارات لمدة دقيقة
نضيف الدقيق ونقلب حتى يصير لونه اصفر ولا تزيدى فى التحمير الا يحرق فى السمن وان احتاج الدقيق سمن ضيفى حتى لا يحترق ......فى دقيق بيشرب السمن
ضيفى الشوربة تدريجيا وقلبى لما يختفى الجزء اللى ضيفته ضفى وقلبى حتى يصير ناعم كريمى
صبى المقدار فى قالب الثلاجة
وضعيه فى الفريزر حتى يتجمد وبعده لفى مكعب مكعب فى ورق زبده ...أو ورق فويل أو توضع المكعبات فى علبه وتوضع فى الفريزر .....عند الاستعمال من الفريزر....على الحله...لا تتركيها تفك من التلج

الشوربه....ممكن بنفس الطريقة ويتنوع نوع المرقة على حسب مسلوق فيها لحم او دجاج

شوربة الخضار
بنفس الطريقة ....ولكن اسلقى الخضار ....فى ميه واضربيه فى الخلاط وصفيه وقومى بنفس خطوات الاعداد

بألف هنا
الطريقة خاصة من مطبخى
والصور منتقاه من الفيس

شكرا جزيلا على المشاركة
بانتظار المزيد من الابداع دوما
تحيتي ..
 
إشعار - Mention رد
كالعادة إبداع وتواصل واستمرار ية في رفد المنتدى الشبابي بالمشاركات شكراً لكم بانتظار الجديد القادم دمتم بكل خير
 
إشعار - Mention رد
Similar threads الاكثر مشاهدة عرض المزيد


أكتب ردك...
عدد اﻻحرف المتبقي : 0
عودة
أعلى أسفل