طريقة عمل الكشري المصري بالبيت . ولا اروع
المواد وطريقة التحضير
اولا هنعمل البصل.. هنقطع البصل رفيع خالص ونقلي ب زيت سخن ونطلعة على مصفى
..هناخد شوية من زيت اللى حمرنا فيه البصل ونعمل بيه الصلصه هنحط ع الزيت ثوم مفروم وكزبره ناشفه وكمون لما التوم ياخد لون نحط عليه ملعقتين كبار خل وبعدين ننزل بعصير الطماطم لحد ما تتسبك
.. هنسلق مكرونه بالطريقه العاديه مكرونه صغيره واسباكتي
العدس هننقعه ف ميه قبل ما نستعمله بساعه ونصفيه ونقلبه مع بصله وزيت البصل وكمون وفلفل وننزل عليه بميه سخنه ونسيبه لحد ما يستوى
... الرز هيتعمل بالطريقه العاديه رز بالشعريه
... الدقه توم وخل وعصير ليمون وملح وكمون وكزبره وميه ونغليهم سوا
.... الشطه معلقتين كبار شطه ع زيت ولما يغلى نحط معلقه صلصه م بتاعه الكشري

ساسو مصطفي . وين راح ناكل ؟
المواد وطريقة التحضير
اولا هنعمل البصل.. هنقطع البصل رفيع خالص ونقلي ب زيت سخن ونطلعة على مصفى
..هناخد شوية من زيت اللى حمرنا فيه البصل ونعمل بيه الصلصه هنحط ع الزيت ثوم مفروم وكزبره ناشفه وكمون لما التوم ياخد لون نحط عليه ملعقتين كبار خل وبعدين ننزل بعصير الطماطم لحد ما تتسبك
.. هنسلق مكرونه بالطريقه العاديه مكرونه صغيره واسباكتي
العدس هننقعه ف ميه قبل ما نستعمله بساعه ونصفيه ونقلبه مع بصله وزيت البصل وكمون وفلفل وننزل عليه بميه سخنه ونسيبه لحد ما يستوى
... الرز هيتعمل بالطريقه العاديه رز بالشعريه
... الدقه توم وخل وعصير ليمون وملح وكمون وكزبره وميه ونغليهم سوا
.... الشطه معلقتين كبار شطه ع زيت ولما يغلى نحط معلقه صلصه م بتاعه الكشري

ساسو مصطفي . وين راح ناكل ؟