صنية الشاورما الجميلة والشغل العالى بقى
المقادير
فراخ مقطعة شرايح رفيعة (شاورما)
تومية ومايونيز
خيار مخلل مقطع صغير
جبنة موتزريللا او مكس جبن
بطاطس مقطعة مكعبات ومقلية
بصلة متوسطة
لتتبيلة الفراخ
(زبادى او لبن رايب وملح وفلفل وبابريكا وكارى وكركم وجنزبيل ورشة قرنفل بسيطة ورشة كبابة صينى )ونقلب كل التتبيلة مع بعض ونتبل بيها الفراخ ونسبها حوالى ساعتين او اكتر براحتك
نيجى بقى للطريقة
فى طاسة ساخنة على النار فيها معلقة زبدة او زيت براحتك ننزل ببصلة تتبل شوية وتاخد لون بسيط وننشلها وبعدين فى نفس الطاسة نزود شوية زيت وننزل بالفراخ ونشوحها واول ما تغير لونها ننزل البصلة اللى عملناها ونسبها تستوى كويس ونطفى
فى طاسة على النار فيها زيت نقلى البطاطس بتاعتنا ونصفيها
نجيب بقى الصنية بتاعتنا ونضع البطاطس فيها وبعدين شوية خيار مخلل وبعدين الشاورما وبعدين نضع التومية والمايونيز طبقة محترمة كدة وبعدين طبقة الجبن وندخلها الفرن تحت الشواية تاخد لون بس لان كل المكونات مستوية ونطلعها تقدم مع عيش وممكن مكرونة او رز براحتكم بس بجد الطعم خطير جدا
#ادمن -رحوبة
المقادير
فراخ مقطعة شرايح رفيعة (شاورما)
تومية ومايونيز
خيار مخلل مقطع صغير
جبنة موتزريللا او مكس جبن
بطاطس مقطعة مكعبات ومقلية
بصلة متوسطة
لتتبيلة الفراخ
(زبادى او لبن رايب وملح وفلفل وبابريكا وكارى وكركم وجنزبيل ورشة قرنفل بسيطة ورشة كبابة صينى )ونقلب كل التتبيلة مع بعض ونتبل بيها الفراخ ونسبها حوالى ساعتين او اكتر براحتك
نيجى بقى للطريقة
فى طاسة ساخنة على النار فيها معلقة زبدة او زيت براحتك ننزل ببصلة تتبل شوية وتاخد لون بسيط وننشلها وبعدين فى نفس الطاسة نزود شوية زيت وننزل بالفراخ ونشوحها واول ما تغير لونها ننزل البصلة اللى عملناها ونسبها تستوى كويس ونطفى
فى طاسة على النار فيها زيت نقلى البطاطس بتاعتنا ونصفيها
نجيب بقى الصنية بتاعتنا ونضع البطاطس فيها وبعدين شوية خيار مخلل وبعدين الشاورما وبعدين نضع التومية والمايونيز طبقة محترمة كدة وبعدين طبقة الجبن وندخلها الفرن تحت الشواية تاخد لون بس لان كل المكونات مستوية ونطلعها تقدم مع عيش وممكن مكرونة او رز براحتكم بس بجد الطعم خطير جدا
#ادمن -رحوبة