نصايح لست البيت الشطورة عشان يطلع معاكي احسن واحلي محشي
كلام في سرك مابخرجش المعلومات دي لحد غير الغاليين فقط يستفيدوا بيها
تعالي اقولك....
بصي يا ست الكل ورقه وقلم واكتبي معايا
المحشي يا ست الكل ليه شويه تكات:-
اول حاجة لازم الصلصه تتسبك حلو جدا جدا ميكونش فيها ميه
التسبيكه تكون بزيت مش سمنه خاااالص لو عايزه سمنه تحطي علي وش الكرنب
لكن ورق العنب علي الوش صوص عباره عن دبس رمان ولمون وزيت وطماطم بيخليه يلمع اللهم بارك
سلق الكرنب حطي فالَميه معلقه سكر وشعره كمون وملح
متكتريش رز فالصباع عشان ميطلعش من الصباع.
حاجة مهمة كنت هنساها بلاش تزنقي الصوابع يعني تريحي بين كل صباع عشان الرز هيزيد لما يستوي
المحشي بيحب الطماطم والخضره
البصله صفريها فالزيت وضيفي عليه الطماطم
وبره اضربي فالكبه بصل تاني بالتوابل والملح وقرن فلفل اخضر حار مش هيديكي حراره فالمحشي بس بيدي ريحه رهيبه ده بيتحط بعد ماتجمعي التسبيكة مع الرز والخضرة
. انا مش بحب التوابل كتير هو ملح وفلفل اسود وكذبرة ناشفة وكمون متكتويش كمون عشان المحشي ميبقاش مر
التسوية::--
الشوربه يكون حدقها طالع شويه يطلع المحشي حدقه مظبوط.
بالنسبة للكرنب وورق

كلام في سرك مابخرجش المعلومات دي لحد غير الغاليين فقط يستفيدوا بيها
تعالي اقولك....
بصي يا ست الكل ورقه وقلم واكتبي معايا
المحشي يا ست الكل ليه شويه تكات:-
اول حاجة لازم الصلصه تتسبك حلو جدا جدا ميكونش فيها ميه
التسبيكه تكون بزيت مش سمنه خاااالص لو عايزه سمنه تحطي علي وش الكرنب
لكن ورق العنب علي الوش صوص عباره عن دبس رمان ولمون وزيت وطماطم بيخليه يلمع اللهم بارك
سلق الكرنب حطي فالَميه معلقه سكر وشعره كمون وملح
متكتريش رز فالصباع عشان ميطلعش من الصباع.
حاجة مهمة كنت هنساها بلاش تزنقي الصوابع يعني تريحي بين كل صباع عشان الرز هيزيد لما يستوي
المحشي بيحب الطماطم والخضره
البصله صفريها فالزيت وضيفي عليه الطماطم
وبره اضربي فالكبه بصل تاني بالتوابل والملح وقرن فلفل اخضر حار مش هيديكي حراره فالمحشي بس بيدي ريحه رهيبه ده بيتحط بعد ماتجمعي التسبيكة مع الرز والخضرة
. انا مش بحب التوابل كتير هو ملح وفلفل اسود وكذبرة ناشفة وكمون متكتويش كمون عشان المحشي ميبقاش مر
التسوية::--
الشوربه يكون حدقها طالع شويه يطلع المحشي حدقه مظبوط.
بالنسبة للكرنب وورق