قم بمتابعة الفيديو أدناه لمعرفة كيفية تثبيت موقعنا كتطبيق ويب على الشاشة الرئيسية.
ملاحظة: قد لا تكون هذه الميزة متاحة في بعض المتصفحات.
عادي
رز باللبن من غير ولا نقطة ميه وده سر الطعم في أشهر المحلاتالمقادير وطريقه التحضيرهتجيبي نص كوباية أرز وكيلو لبن بلدي هتنزلي الأرز في اللبن وتقلبيه وترفعيه علي النار لحد ما يغلي طفي النار وغطي عليه وسبيه في اللبن ساعةبعدين افتحي النار تاني ووطي عليه عشان يستوي براحتهمع التقليب مش بياخد كتير لانه بيكون شبه مستوي لما سيبناه في اللبن خلاص..بعدين نزلي 3/4 كوباية سكر والسكر حسب الرغبة و معلقتين كبار كريم شانتيه وكريمة لباني او قشطة وقلبيهم مع بعضبعدين نزليه في أطباق ولما يبرد غطيه ودخليه الثلاجةعشان يديكي الوش المكرمش الي هيجننا دهبيقعد في التلاجه مش أقل من 6 ساعاتوبألف هنا[ATTACH=full]80694[/ATTACH]
رز باللبن من غير ولا نقطة ميه وده سر الطعم في أشهر المحلات
المقادير وطريقه التحضير
هتجيبي نص كوباية أرز وكيلو لبن بلدي هتنزلي الأرز في اللبن وتقلبيه وترفعيه علي النار لحد ما يغلي طفي النار وغطي عليه وسبيه في اللبن ساعة
بعدين افتحي النار تاني ووطي عليه عشان يستوي براحته
مع التقليب مش بياخد كتير لانه بيكون شبه مستوي لما سيبناه في اللبن خلاص..بعدين نزلي 3/4 كوباية سكر والسكر حسب الرغبة و معلقتين كبار كريم شانتيه وكريمة لباني او قشطة وقلبيهم مع بعض
بعدين نزليه في أطباق ولما يبرد غطيه ودخليه الثلاجة
عشان يديكي الوش المكرمش الي هيجننا ده
بيقعد في التلاجه مش أقل من 6 ساعات
وبألف هنا
[ATTACH=full]80694[/ATTACH]