أحلى فطير
المقادير
******
2 كيلو دقيق
نص كيلو زبده لينه
كوب كوب زيت نص اثناء العجن ونص لفرد الفطير
نص كوب سكر
معلقة ملح صغيره
لتر ماء للعجن
الطريقه
******
نقوم بوضع الدقيق+السكر+نص كوب زيت+الملح + الماء
نقوم بعجنهم جيدا جدا..
نترك العجينه لمدة 15 دقيقه ثم نقوم بفردها على الرخامه مع رش شوية دقيق على الرخامه علشان ما تلزقش فى الرخامه ونقوم بفردها جيدا طول وعرض كلما
نقوم بتوزيع الزبده جيدا على العجينه المفروده ثم نقوم بلف العجينه مثل السويسرول لفها جيدا وتترك لمدة 20 دقيقه فى الثلاجه ثم نقوم بتقطيعها على حسب حجم الفطيره ونفردها بالزيت ثانيا نضيف بدخل الفطيره بداخلها نص معلقة زيت ثم نطبق العجينه ونكورها وتترك لمدة 10 دقائق ثم تبطط بالزيت الفرن عالى درجة الحراره 220 درجه ԑ̮̑♦̮̑ɜܓ ԑ̮̑♦̮̑ɜܓ ԑ̮̑♦̮̑ɜܓ ԑ̮̑♦̮̑ɜܓ
المقادير
******
2 كيلو دقيق
نص كيلو زبده لينه
كوب كوب زيت نص اثناء العجن ونص لفرد الفطير
نص كوب سكر
معلقة ملح صغيره
لتر ماء للعجن
الطريقه
******
نقوم بوضع الدقيق+السكر+نص كوب زيت+الملح + الماء
نقوم بعجنهم جيدا جدا..
نترك العجينه لمدة 15 دقيقه ثم نقوم بفردها على الرخامه مع رش شوية دقيق على الرخامه علشان ما تلزقش فى الرخامه ونقوم بفردها جيدا طول وعرض كلما
نقوم بتوزيع الزبده جيدا على العجينه المفروده ثم نقوم بلف العجينه مثل السويسرول لفها جيدا وتترك لمدة 20 دقيقه فى الثلاجه ثم نقوم بتقطيعها على حسب حجم الفطيره ونفردها بالزيت ثانيا نضيف بدخل الفطيره بداخلها نص معلقة زيت ثم نطبق العجينه ونكورها وتترك لمدة 10 دقائق ثم تبطط بالزيت الفرن عالى درجة الحراره 220 درجه ԑ̮̑♦̮̑ɜܓ ԑ̮̑♦̮̑ɜܓ ԑ̮̑♦̮̑ɜܓ ԑ̮̑♦̮̑ɜܓ
