حضري معنا اليوم طريقة عمل تشيز كيك بمكونات بسيطة جدا ستنال إعجاب ضيوفك و جميع أفراد عائلتك
المكوّنات
3 باكيت بسكوت كبير
0.5 كوب زبده ااو سمنه
2 باكو كريم شانتيه
كوب لبن مثلج محلى
علبه زبادى
8 مكعبات جبنه بريزيدنت
علبه جيلى فراوله
الخطوات
نطحن البسكويت ونقلب فيه الزبده السايحه ونفرشها في الصنيه وياريت صنيه قاعها متحرك ونضغط عليها جامد وتدخل التلاجه
نضرب الكريم شانتيه فى اللبن المثلج المحلى لخد مايتقل وننزل عليه بالزبادى والجبنه ونضرب كويس وندوب الجيلى فى كوب ماء دافيء وبعد مايبرد ونضيفه للخلليط ونخلط كويس بالمضرب
ونصب الخليط فوق البسكوبت المطحون ويترك في الثلاجه ليله كامله ويزين بصوص فراوله او جيلى فراوله
المكوّنات
3 باكيت بسكوت كبير
0.5 كوب زبده ااو سمنه
2 باكو كريم شانتيه
كوب لبن مثلج محلى
علبه زبادى
8 مكعبات جبنه بريزيدنت
علبه جيلى فراوله
الخطوات
نطحن البسكويت ونقلب فيه الزبده السايحه ونفرشها في الصنيه وياريت صنيه قاعها متحرك ونضغط عليها جامد وتدخل التلاجه
نضرب الكريم شانتيه فى اللبن المثلج المحلى لخد مايتقل وننزل عليه بالزبادى والجبنه ونضرب كويس وندوب الجيلى فى كوب ماء دافيء وبعد مايبرد ونضيفه للخلليط ونخلط كويس بالمضرب
ونصب الخليط فوق البسكوبت المطحون ويترك في الثلاجه ليله كامله ويزين بصوص فراوله او جيلى فراوله