مساءكم خير
بتي بان او الباتية...بالجبنة
اخو الكراسون لزم نفس الهشاشه والطعامه والجمال بس اسهل كتير
يلا العجينه نص كيلو دقيق وبيضه ونص كوب حليب وملعقه خميرة وملعقه سكر وملعقتين زبدة وممكن تحتاجي لسائل افضل حليب ورشه ملح
عجنتها وخليتها اختمر وجيت فردتها رقيق ودهنتها زبدة بالكامل وطبقتها علي خمسه كدا بقي مستطيل طويل اطبقي علي اتنين وغطيها بكيس ودخليها التلاجه ٢٠ دقيقه وتعالي افردي وحشيتها جبنة ولفيتها ودهنت الوش بحليب وممكن بيض مع فانيلا وتدخل الفرن واعملي بخار للفرن اول مايسخن نزلي تلج في ارضية الفرن ح يعمل بخار مهم عشان البتي بان يكون طري ومايتشقق
لازم تجربو وادعو لي
منقول

بتي بان او الباتية...بالجبنة
اخو الكراسون لزم نفس الهشاشه والطعامه والجمال بس اسهل كتير
يلا العجينه نص كيلو دقيق وبيضه ونص كوب حليب وملعقه خميرة وملعقه سكر وملعقتين زبدة وممكن تحتاجي لسائل افضل حليب ورشه ملح
عجنتها وخليتها اختمر وجيت فردتها رقيق ودهنتها زبدة بالكامل وطبقتها علي خمسه كدا بقي مستطيل طويل اطبقي علي اتنين وغطيها بكيس ودخليها التلاجه ٢٠ دقيقه وتعالي افردي وحشيتها جبنة ولفيتها ودهنت الوش بحليب وممكن بيض مع فانيلا وتدخل الفرن واعملي بخار للفرن اول مايسخن نزلي تلج في ارضية الفرن ح يعمل بخار مهم عشان البتي بان يكون طري ومايتشقق
لازم تجربو وادعو لي
منقول
