غزل
مراقبة عام شباب الرافدين
- كلمات العمل -ا
نت ثم انت ثم انت اول تویی و سپس تویی و سپس تو -و نحن من!؟ و ما کیستیم در برابر تو!؟ -انت ثم انت ثم انت اول تویی و سپس تویی و سپس تو -و نحن من!؟ و ما کیستیم در برابر تو !؟ -یا منقذ العالم ای نجاة دهندهٔ تمام جهان -یالمنتظر ای منتظر -و یالمنتظر طال الصبر و الهم ای منتظر، صبر و غمهایمان لبریز شده -شکم بشر قبل الأجل و چقدر کسانی بودند که قبل از رسیدن أجلشان -مات بزعل، از این دنیا رفتند و دلخور بودند -گال العجل تو را میخواندن -انت الأمل، تعلم تو را أمید خود میدانستن، و تو بر این أمر آگاهی -ها یا ابن حامي الحمه،ابن السما، و المرحمه ای پسر شاه مردان، فرزند آسمان و رحمت -هالدنیا ما ترحم این دنیا به ما رحم نمیکند -نحن ، این نحن ؟ این نحن ؟ دون أنت ما! ما بدون تو کجا خواهیم بود ؟ -صبرا ، کان امرا صبر، أمریست از سوی پروردگار، -کان اجرا لیس عذرا و پاداش است و نه مجازات -أنت أنت تو خود همان پاداش پرورگاری -ألا یا ایها العالم ای أهل عالم -الأمل قادم أمید در راه است -الحب سیقضی علی کل الکراهیه و عشق تمام نفرتها را از بین خواهد برد -الفرح سینتشر علی وجوه کل البشر شادی بر لَبهای تمام مردم جهان نقش خواهد بست -دقوا علی باب الفرج بالدعاء درهای گشودگی و فرج را با دعا بکوبید -المهدي لیس ببعید حضرت مهدی از ما دور نیست {صوت الممثلین -اهووو هم هذا ،روح طرده روح ای بابا باز اینه،برو دورش کن برو -صار استاذ چشم اقا، باشه -یله یله حرک روح یالا یالا بجنب ، برو -ای و اخیرا تحقق البالي ارهه اخرش شد اون چیزی که میخواستم -وصار البیت بیتی -و خونهام شد مال خودم -لیش یمه؟ چرا پسرم؟ -یامن تعبت ، یا من ربیت، های جزاتها؟ همهٔ زحمتهای تربیت کردنتون، این شد نتیجه اش؟ -یا صاحب الزمان } -یا مهدی اضهر لنا و روحنا الثمن یا مهدی یا مهدی بر ما ظهور کن، و جانمان فدای تو یا مهدی -یا مهدی ارحم بنا و اقطع الزمن یا مهدی بر ما رحم کن، و زمان را قطع کن و ظهور کن یا مهدی -یا مهدی شعبك نحن ایها الوطن یا مهدی یا مهدی ما ملت تو هستیم، ای وطن ما، یا مهدی -یا مهدی لعمرک سنملئ المدی یا مهدی برای حظورت جادهها را طی میکنیم، یا مهدی -یا مهدی لفجرک سیرتوی الندی یا مهدی در سحرگاه ظهورت شبنم نیز سیراب میشود یا مهدی -یا مهدی اظهر لنا یا فارس الهدی یا مهدی بر ما ظهور کن ای دلاور هدایت -یا بقیة الله ای بقیة الله -عجل یا مولای در ظهورت تسریع بفرما مولای من -یا رحمة الله عجل یا مولای ای رحمت خدا، در ظهورت تسریع بفرما -یا نصرة الله عجل یا مولای ای یاور خدا، در ظهورت تسریع بفرما مولای من