قارورة وفه
جنني هواك من حيث لا ادري
الخضره دى بقالها اسبوعين واكتر فالتلاجه وطبعا قبل كده كانت بتبوظ وتترمى بعد يومين تلاته ،الطريقه دى بتخليها تحتفظ بالرطوبه وتفضل طازه وقت طويييييل جدا جربو تحطو المعالق ف الخضره كده وشوفو والله بجد لفيها فكيس عادى وكام معلقه فيها وع التلاجه لحين الاستعمال وينفع مع كل الخضار
لكل اللى سألوا ايه السر فى المعلقة
السبب العلمي ان المعلقه مع السقعيه وهي معدن فبتتحول لسطح مكثف يعني بتعمل تكثيف لاي مياه بتظهر في مكان الخضار فبدل ميتبل هي اللي بتجمع الميه وتتبل فتحافظ على نسبة الرطوبه بداخل الكيس.